Cautare

16997 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (4.64 secunde)
Indicatorul "CFA Romania de Incredere Macroeconomica" a atins un nou maxim istoric pentru luna aprilie 2014, ajungand la valoarea de 61,6 (fata de valoarea de 54,5 inregistrata in luna anterioara), arata sondajul periodic privind perceptia asupra evolutiei macroeconomice din Romania.
Pentru Bucuresti trebuie sa existe o singura comanda, ca in armata' Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, este de parere ca, pentru un oras unic cum este Bucurestiul, trebuie sa existe nu mai multe comenzi, ci una singura, ca in armata, care sa asigure un proiect unitar de dezvoltare si un buget consolidat la nivelul Capitalei, pentru sustinerea acestui proiect.
In evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) erau vacante 18.063 de locuri de munca, la nivel national, pentru perioada 7 - 14 august, cele mai multe fiind in Bucuresti - 2.176, Dolj - 1.389, si Hunedoara - 1.247, potrivit datelor publicate de institutie.Printre judetele cu cele mai multe posturi libere se numara si Clujul (753), Caras-Severinul (706) si Sibiul (703).
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Romania ocupa pozitii fruntase in optiunile firmelor europene de transferare a unor servicii. Outsourcingul, adica externalizarea unor activitati ale companiilor in alte state in care costurile cu forta de munca sunt mai reduse, reprezinta insa un fenomen cu doua fatete.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca Armata Romaniei va trebui sa fie capabila de misiuni in intreaga lume, pentru ca in prezent NATO isi propune sa intervina pe tot mapamondul, iar inzestrarea corespunzatoare va permite atingerea acestui obiectiv.
Presedintele Basescu si premierul Tariceanu s-au contrat din nou, de aceasta data camp de lupta fiind chiar Ministerul Apararii Nationale, cu ocazia sedintei de bilant pe 2006. Cei doi si-au reexprimat punctele de vedere referitoare la militarii romani din Irak si Afganistan.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
In studiul "Valorile romanilor", facut de Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii (ICCV), cel mai bine cotate sunt Biserica, Armata, Uniunea Europeana si NATO. ... Romanii au in continuare foarte mare incredere in Biserica 85%, Armata 79%, UE 61% si NATO 57%.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri". ... De-a lungul anilor, au aparut multe alte semne de intrebare legate de trecutul presedintelui si prea putine raspunsuri.
Ma simt dator sa-mi exprim cateva ganduri cu acest prilej, in contextul in care profesia si activitatea mea, in cea mai mare parte, atat in perioada in care am lucrat ca inginer de aeronave, cat si ulterior in calitate de coordonator al programului de restructurare a Industriei de armament din Romania si de director al Directiei Generale pentru Productia de Aparare, sunt legate de activitatea Armatei Romane.
Senatorul Daniel Savu a transmis un comunicat privind acordarea respectului cuvenit Armatei Romane, de catre Guvernul Ponta, pe care il puteti citi in continuare. ... Respectul pentru Armata trebuie sa existe in toate actiunile statului, iar acest lucru trebuie sa se reflecte inclusiv prin masuri concrete de sprijin.
FARCAS) Pe 19 noiembrie 2012 publicatia India Today punea in circulatie un articol intitulat "Observatii OZN in interiorul teritoriului indian, la granita cu China, ridica probleme de securitate".
Mai departe, el afirma ca Atena a reusit sa invinga o armata invadatoare numeroasa, venita de pe o insula aflata in Oceanul Atlantic, ce era "mai mare decat Asia si Libia la un loc".
Desi armata recupereaza teren, sunt multi civili care mor zilnic. Volodimir Zelenski a acuzat armata rusa ca ataca in continuare locuintele civile.
google-analytics.com